Termeni LegaliPaginile de internet Dodge pot include, însă, legături şi către alte pagini de internet pentru care nu ne asumăm nici un fel de răspundere legală privind confidenţialitatea acestor date personale. Firma noastră raspectă dreptul dumneavoastră la intimitate şi vă garantăm protejarea datelor dumneavoastră, asigurandu-vă că aceste date nu vor fi difuzate către terţi decat cu acordul dumneavoastră.

Copyright Chrysler LLC. Toate drepturile rezervate. Textul, imaginile, graficele, fişierele audio, fişierele animate, cele video şi aranjarea lor pe site-urile Internet Chrysler LLC sunt în totalitate subiectul protejării Copyright şi altor forme de protejare a proprietăţii intelectuale. Aceste obiecte nu pot fi copiate pentru a fi folosite în scop comercial sau distribuite, aşa cum nu pot nici să fie modificate sau publicate în cadrul altor site-uri. Unele site-uri Internet ale Chrysler LLC conţin şi materiale care sunt subiectul protejării prin copyright deţinute de furnizorii acestora.

Anumite informaţii despre produse, ilustraţii şi imagini conţinute în acestă pagină de internet au fost pregatite pentru o folosinţă generala pentru paginile de internet ale concernului Chrysler LLC din diferite ţări, situaţie în care aceste date ce nu sunt disponibile în toate ţările sau care, pentru a satisface cerinţele pieţii locale sau reglementările din acele ţări, pot fi disponibile doar cu specificaţii sau configuraţii diferite.

Dacă sunteţi interesat de un anumit model de autovehicul, culoare, echipament opţional sau accesorii aflate pe pagina noastră de internet vă rugăm să contactaţi cel mai apropiat Centru Autorizat de Vânzări şi Service Dodge (pe care îl puteti găsi în pagina noastră "Centre Dodge").

Societatea noastră îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile fără un aviz prealabil. Cu excepţia altor precizări, toate mărcile comerciale afişate pe site-urile Internet ale Chrysler LLC sunt subiectul drepturilor asupra mărcilor înregistrate Chrysler LLC, ale logo-urilor şi emblemelor companiei.

Difuzarea informaţiilor prezentate în acestă pagină este în conformitate cu legislaţia în vigoare. Acestă pagină de internet conţine legături (link-uri) şi către site-uri externe, ce nu se află sub controlul Chrysler LLC. De aceea nu suntem responsabili sub nici o formă pentru conţinutul niciuneia dintre aceste pagini.