Declaraţie de confidenţialitate

Chrysler LLC vă urează bun venit pe pagina sa de web şi îşi exprimă satisfacţia faţă de interesul manifestat faţă de companie şi produsele sale. Acordăm foarte mare atenţie protejării datelor dvs. personale, dorind să vă simţiţi în siguranţă în timpul vizitării site-ului nostru de Internet. Protecţia datelor dvs. personale în faza de procesare a datelor este o problemă importantă pentru noi, de care ţinem seama în cursul tuturor procesărilor derulate în companie. Datele personale ale vizitatorilor paginilor noastre de Internet vor fi înregistrate şi procesate conform prevederilor legale privind protecţia datelor, valabile în ţara în care îşi are sediul unitatea care răspunde de procesarea datelor. Politica noastră privind protecţia datelor personale se bazează în afară de aceasta şi pe Regulamentul procedural privind protecţia datelor, aplicat în cadrul companiei Chrysler LLC. Pe site-urile Chrysler LLC se pot afla link-uri care fac trimiteri la pagini de Internet externe care nu sunt sub controlul Chrysler LLC, pentru care însă nu se aplică prezenta declaraţie de confidenţialitate.Culegerea şi procesarea datelor personale

În timpul vizitei dvs. pe site-urile noastre, serverul web înregistrează următoarele date standard: adresa IP care v-a fost alocată de provider-ul de servicii Internet, pagina Internet de la care veniţi, paginile internet vizitate pe site-urile noastre precum şi data şi durata vizitei dvs. Datele dvs. personale nu vor fi salvate decât atunci când ni le oferiţi dvs., de exemplu atunci când vă înregistraţi, când participaţi la un sondaj de opinie sau la un concurs cu premii sau când încheiaţi un contract.

Folosirea şi transmiterea datelor cu respectarea obligaţiilor legale

Chrysler LLC va folosi datele personale în scopul administrării tehnice a website-urilor, pentru evidenţa clienţilor, pentru sondaje de produs şi pentru marketing, dar numai în măsura în care acest lucru este necesar.

Transmiterea datelor personale unor autorităţi sau instituţii de stat se va face numai în cazul în care suntem obligaţi la aceasta conform prevederilor legale valabile pe plan naţional. Personalul, agenţiile şi distribuitorii noştri sunt obligaţi să respecte confidenţialitatea datelor.

Posibilitatea de a alege

Datele dvs. personale vrem să le folosim pentru a vă informa cu privire la produsele şi serviciile noastre şi eventual pentru a vă solicita opinia cu privire la acestea. Participarea la aceste sondaje de opinie este absolut benevolă. În cazul în care nu sunteţi de acord cu acest lucru ne puteţi comunica oricând decizia dvs. pentru a acţiona în consecinţă. Pentru relaţii suplimentare vezi website-ul respectiv.

Securizarea datelor

Chrysler LLC a luat toate măsurile tehnico-organizatorice de siguranţă pentru a proteja datele administrate de noi împotriva manipulării, pierderii, distrugerii sau accesării lor de către persoane neautorizate. Măsurile de securizare a datelor sunt perfecţionate continuu şi adaptate celor mai moderne standarde.

Dreptul la informare

La cererea dvs. sau a unui reprezentant compania Chrysler LLC vă va comunica conform prevederilor legale în vigoare, în scris şi cât se poate de repede, dacă şi ce fel de date personale au fost salvate de noi. Dacă sunteţi înregistrat ca utilizator vă oferim posibilitatea de a vizualiza, şterge sau modifica personal datele salvate. Informaţiile incorecte existente în baza de date, în ciuda eforturilor noastre depuse în vederea actualizării lor, le vom corecta la cererea dvs.